De bästa klippen under Black Friday

Idag drar den stora rean som brukar kallas Black Friday igång. Rean brukar markera startskottet inför julhandeln och vi har varit snälla och sammanställt de bästa gaming-klippen från flera av de stora återförsäljarna. Så slipper du leta!

CDON kör som varligt tidsbegränsade deals under hela helgen. Bland annat så har de upp till 50% rabatt på gamingprodukter. Eller varför inte slå till på ett Xbox One med Fifa 16 för 2490:-? Du kanske hellre är sugen på ett Wii U med Kirby & the Rainbow Paintbrush för knappa 1700 spänn? Dessutom har de rea på en hel hög med nya spel.

På Komplett är det datorprylar och TV som står i fokus. Varför köpa en ny komplett gaming-dator för knappt 9000? Du kanske är sugen på en ny TV? Då kanske denna Samsung på hela 60″ är något för dig? Passar perfekt till Playstation 4.

Elgiganten har som vanligt rea på större delen av utbudet, med allt från vitvaror, till köttprodukter och TV-apparater. Butiken har en egen avdelning för gaming där du kan hitta ett och annat smått och gott. Kanske lockar ett Playstation 4 för 2790:-?  Din bästa julklapp till dig själv!

Media Markt är nog inte rätt ställe om du är ute efter gaming, men de har ett rätt schysst bundle med Xbox One, Fallout 4, Halo 5 Guardians Limited Edition och 1 Fallout 3 till Xbox 360 för 3990:-. Mycket speltid för pengarna.

Webhallen kör som alltid en jätterea på sin sajt. Det finns mycket att välja mellan och letar man lite extra kan man hitta riktiga guldkorn. Bästa dealen kanske är Guitar Hero Live för futtiga 499:-?

Siba vill inte vara sämre och har också en spelavdelning på sin kampanjsajt. Här kan du exempelvis fynda Until Dawn för 290:-.

Är du sugen på att göra ett och annat klipp på den digitala marknaden så har marknadsplatsen Kinguin en mängd generösa erbjudanden.

Roligaprylar.se kan du slå till på en Minecraft-klocka till riktigt bra pris. Kan man vara utan ett äkta Gameband med Minecraft-tema frågar vi oss?

Visst finns det mängder av klipp att göra för den som orkar leta. Som vanligt gäller det att jämföra de olika butikernas priser. PriceRunner har samlat de flesta butikerna på en egen kampanjsajt som vi starkt rekommenderar.

1 Kommentar

  1. Kan även rekommendera http://black-friday.se
    Samlat Black Friday-erbjudanden i flera år nu 🙂

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.