Dead Island Riptide har fått släppdatum

Uppföljaren till förra årets succéspel Dead Island har nu fått ett officiellt releasedatum. Den 23 april nästa år släpps Dead Island Riptide i USA och tre dagar senare är det dags för oss i övriga världen. Samtidigt så har man för första gången visat hur spelets omslag kommer att se ut.

Det kommer att släppas två olika versioner av spelet för de spelare som förhandsbokar. Pre-order Edition innehåller ett exklusivt paket med moddade vapen som kan användas för att slakta zombies på Palani Island. I Special Retailers Edition kommer förutom det exklusiva vapenpaketet också att innehålla en karaktär som inte går att få tag på från annat håll. Det senare paketet kommer endast att gå att få tag på genom utvalda återförsäljare.

Är det bara jag som längtar tillbaks till den zombiedrabbade paradisön?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.