Skjut dina vänner i det nya spelläget Deathmatch i Overwatch

Med den senaste uppdateringen har Overwatch förärats med det nya spelläget vi tidigare har fått prova på i PTR – Deathmatch. Sommarspelen är slut och vi går mot nya tider, med justeringar av D.Va och Reinhardt, enorma förändringar till Mercy och en helt ny karta. Men först får vi ett nytt spelläge, med två olika upplägg.

De två spellägen som visats upp tidigare, där alla slåss mot alla, eller i form av två lag, har nu gått live i Overwatch. Med Deathmatch och Team Deathmatch kan du välja om du vill kriga mot alla andra eller gå ihop i ett fyramannalag och ta er an motståndet. Poängen är de eliminations du får under matchen. Laget (eller personen) som får flest poäng eller först når maxpoäng innan matchen är över kammar hem vinsten. Flera kartor från 3v3 kommer återkomma i detta spelläge, men även erbjuda en ny karta – Chateau Guillard – som kommer finnas tillgänglig i Deathmatch-läget..

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.