Terry Crews vill göra röst till ny karaktär i Overwatch

Inte långt efter att hypen kring Sombra har släppt trillar nya saker in. Communityt till Overwatch har hittat en ny sak att hålla tummarna för och det är en person som fått tillräckligt mycket hype via payloaden i Numbani, samt affischer på samma ställe, för att inte tala om föremålet som Reaper och Widow är ute efter i den första trailern som visades för spelet.
Doomfist.

Doomfist är en titel som kan hittas lite här och där i trailers och olika ställen på kartorna, men det som gör det här riktigt intressant (i min mening) är att Terry Crews har erbjudit sig att göra rösten till denna mystiska karaktär. Blizzard är inte dumma (vilket de har visat om och om igen) så att nappa på Terrys entusiasm över att spela Doomfist vore inte en dum idé alls.

Okej, spekulationsdags.

Sombra ökade vår DPS-styrka till sju karaktärer. Med Ana fick supportligan en till karaktär. Vad jag skulle vilja se är en ny tank, gärna från Talon, den organisation som Widow och Reaper (och Sombra?) är del av. D.Va är en pratglad gamer, Reinhardt är en rättskaffens skrikhals, Winston är en awkward good guy och Zaria är lite mittemellan (lutar väl ändå åt god). Roadhog är den enda ”elaka” av tankarna, men då ser jag honom hellre som ”kaotiskt god”, en antihjälte. Tillsammans med Junkrat utgör de en älskvärd duo av förstörelse som du inte riktigt kan se som elaka personer.

Med en tank från Talon skulle det kunna bjuda på en del intressanta voice lines i min mening, då det skulle kunna bli en självgod, älskvärd skitstövel som bara är rivaliserad av Reinhardt när det kommer till att föra oväsen. Tar vi en titt på första trailern så är ju våra Talon-agenter ute efter handsken, vilket skulle kunna vara en snygg koppling till denne Doomfists ursprung – Reapers och Widows organisation. Doomfist är, enligt Overwatch-wikin, en titel och det finns tre stycken som har fått denna titel. Dessa tre kallas även för ”the Saviour”, ”the Scourge” och ”the Successor” enligt affischerna i Numbani. De två första Doomfists heter Adhabu Ngumi och Akinjide Ngumi. Släkt, måhända? Det känns ganska säkert (men inte bekräftat) att även den kommande Doomfist (the Successor?) kommer ha sitt ursprung i Numbani.Overwatch

Denna Doomfist är fortfarande aktiv och han försöker stoppa den fred som omnics och människor har i Numbani. Precis som Widow i hennes och Tracers kortfilm ”Alive” som utspelar sig i King’s Row. Det finns även en voice line för Reaper där han säger ”Doomfist should do his own dirty work.” vilket antyder att det denne har samarbetat (samarbetar?) med Talon, eller åtminstone Reaper.

På wikin står det att Blizzard själva har nämnt att de vill göra Doomfist till en spelbar karaktär, vilket låter mer än lovande enligt mig. Den som väntar får se. Jag håller tummarna för en tank från Talon.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.