Destiny-appen uppgraderas och pvp blir tuffare

Destiny har fått några uppgraderingar utanför spelet som gör själva spelandet mycket, mycket lättare. I alla fall om du, precis som jag, har tre olika figurer att växla mellan när du spelar.

Companion applikationen (både till iOS och Android) och Bungie.net har fått en ny funktion som gör det möjligt för spelare att flytta föremål och utrustning till förvaringsutrymmet, kallat Vault. Tack vare det kommer spelare kunna slänga över viktiga vapen eller resurser från vaultet eller en annan karaktär utan att behöva logga in på dem och åka till tornet. Det här kommer bespara spelare en massa krångel när allt en vill göra bara är att skjuta rymdäckel.

moveMaterialmobile

Som det står på Bungie-bloggen är det viktigt att ha i åtanke att funktionen Equip inte fungerar i ett stridsområde, det vill säga överallt förutom i orbit eller tornet. Men att hämta föremål från Vault går bra att göra var som helst och när som helst. Till och med under ett eldanfall.

Tack så mycket Bungie!

(Jag hade svårt att hitta funktionen på min Andriod. Funktionerna Move to Vault och Equip finns under funktionsknappen, den med tre prickar, när du är inne på ett föremål i Legend-menyn. Hoppas det hjälper!)

Inferno
Bungie har dessutom låtit meddela att ett nytt spelläge är på väg till Crucible, Destinys pvp. Detta spelläge heter Inferno Control och innebär att den taktiska radarn, som visar fiendernas positioner, tas bort samt att det bara utdelas en låda med ammo för tunga vapen per match.
Så spetsa dina sinnen och ladda din hagelbrakare, Inferno Control kommer den 3 mars.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.