Destiny Beta först på Playstation!

För att fira releasen av Playstation 4 har Bungie gått ut med en ny grym trailer och med nyheten att Destiny beta först kommer att ske på Playstation 3 och Playstation 4!

För en chans på betan kan fans förhandsboka Destiny hos utvalda försäljare. En lista av återförsäljare finns här. Antalet är dock begränsat och med tanke på att detta är ett av de mest hypade spelen för 2014 lär beta-koderna inte ligga och damma. Koderna får man av de utvalda försäljarna genom kvitton, broschyrer eller mail vid bokning. Den 9-tecken långa koden slår man sedan in på spelets hemsida, efter ett obligatoriskt kontoöppnande, sedan är det bara att vänta på att det goda folket på Bungie hör av sig. De som bokat och slagit in koden innan 31 oktober kvalificerar automatiskt till betan.

Destiny är planerat att släppas 2014 till Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 och Xbox One.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

2 Kommentarer

  1. !!!! Tack för tipset! 😀

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.