I väntan på mer House of Wolves information

Efter gårdagens avslöjande av House of Wolves releasedatum, släppte Bungie även lite information om vad expansionen kommer innehålla samt en tidsplan på när varje funktion ska presenteras i detalj. På en gång meddelade de att denna expansion inte kommer innehålla någon ny raid, utan istället en arena där tre spelare samarbetar kallat The Prison of Elders. De avslöjade även att spelare kommer kunna uppgradera legendarisk och exotisk utrustning.

Vad som följer är schemalagda livesändningar där mer information om expansionens alla detaljer kommer att förklaras. Onsdagen den 22 april kommer uppgraderingsfunktionen att visas samt en guidad tur av The Reef. Den 29 april ser vi en sändning som ska visa det kommande pvp-läget Trials of Osiris och dess fantastiskt snygga rustningar.

trials of osiris gearDen 6 maj kommer Bungies sändning handla om den nya arenan Prison of Elders. Det här blir en sändning som inte får missas, för om det inte kommer någon ny raid tills nästa expansion (som ryktas komma i höst) så är det bäst att arenan är rolig och belönande. Andra spelsidor tycks fördöma Bungie för uteslutandet av en ny raid, men jag väntar gärna och ser vad arenan har att erbjuda, för om vi ska vara ärliga är det ju inget roligt att grinda samma raid vecka ut och vecka in. Arenan kan komma att ha sådant omspelningsvärde att den istället ersätter raiderna. Men vi får se.
Den 8 maj har Bungie något hemligt planerat. I och med att det är strax innan expansionens release gissar jag, eller hoppas snarare, att de kommer presentera någon funktion de hittills inte nämnt.

Jag är otroligt peppad på House of Wolves och kommer, utan tvekan, att sitta bänkad framför teven den 19 maj.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.