Destiny får ny social hub i The Reef?

Ännu en läcka gällande Destinys kommande DLC House of Wolves har idag spridits över nätet. Redditanvändaren megamanexe4 har delat med sig av skärmdumpar från diverse destinationer som misstänkts tillhöra denna DLC. I bilderna ser vi två nya Crucible-lägen, inferno skirmish och inferno rumble, ett nytt uppdrag på lvl 30 och en ny strike på lvl 28.

Mest intressant är destinationen i The Reef, ett område på rymdkartan som är otillgänglig. Här benämns destinationen som en social space, precis som The Tower på jorden där spelare kan köpa ny utrustning, träffa andra spelare, spara värdesaker i ett förvaringsutrymme och plocka upp uppdrag. Att spelet kan komma att få ytterligare en social bubbla är mycket intressant och väcker många spekulationer.

Precis när Destiny släpptes fanns det ett event där spelarna skulle jaga Fallen åt drottningen av The Reef. Det är känt sedan tidigare att drottningen har en klan av Fallen under sitt ämbete, men att de i DLC:n House of Wolves kommer göra uppror. Kan denna destination vara där spelare åter igen tar sig an uppdrag åt drottningen? Är det där spelare kommer köpa de nya vapen och rustningar som tillägget medför? Kommer det att introducera de resterande två fraktionerna som Bungie nämnde för länge sedan?

Jag vet inte men jag har varit så sugen på att hälsa på drottningen ända sedan releasen av Destiny. Jag hoppas verkligen att det blir så.

Som alltid med dessa läckor gäller det att ta dem med en stor nypa salt då Bungie kan ändra all information fram till den faktiska releasen av innehållet.
Men det är alltid kul att spekulera kring sina favoritspel!

Vad tror du?

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.