Veckans Nightfall – The Nexus

Den här veckans utmaning är The Nexus på Venus. Modifikationerna den här gången är, förutom Epic och Nightfall, Void burn som mångdubblar voidskada, Juggler som kastar om ammodroppsen och Angry som gör fienderna lite svårare att få ur balans.

Void burn gör det egentligen bara svårt i banans senare partier då Minotaurer och Gobliner har voidvapen. För att inte nämna bossen som fullständigt kommer bombardera oss spelare med voidexplosioner. Viktigt att tänka på om ni bestämmer er för att cheesa bossen från klippan är att Minotauren som kommer i grottan gör massa voidskada.

Ta med alla voidvapen ni har innan ni ger er ut. Word of Crota och Atheon’s Epilogue är mycket bra vapen att ta med om ni har dem. Lycka till!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.