Destiny har en överraskning för imorgon

”Tomorrow: something is coming. Stay vigilant, Guardians.”

Min kropp fullständigt pirrar med förväntan! Inte sedan Diablo III (vilket i och för sig är ganska nyligen) har ett spel marknadsförts med sådan uträknad effektivitet. Ibland undrar jag om jag är manipulerad av Activision och Bungie. Men sedan tänker jag, äsch, jag struntar i allt det där. Jag är hypad. Jag är redo. Som Reggie Fils-Aimé säger: min kropp är redo!
Ge mig Destiny!

Så vad kan det vara för överraskning Bungie har åt oss? Spekulationerna är många och alla är baserade på önskedrömmar. Kan det vara en tidigare release? En ny klass? En ny fiende? En ny planet att utforska? Spelarhus i form av rymdskepp? Nya vapen? Tvärspel mellan de olika konsolerna?
Troligtvis, med tanke på det korta och förrenderade videoklippet, är det en pampig releasetrailer vi får se imorgon. Eller kanske utannonseringen av en långfilm?!
Ge mig Destiny!

Destiny släpps den 9 september på Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och One.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.