Info om expansion till Destiny läckt

Destinys nästa expansion kallas Rise of Iron enligt det läckta material som dök upp på reddit inatt. Expansionen, som kan förväntas i September, kommer få en officiell introduktion på E3.

Två källor som är bekanta med Bungie bekräftade autenticiteten bakom postern till Kotaku inatt. Rise of Iron-expansionen kommer innehålla en ny raid (troligen med Fallen-tema) och kommer vara större än båda expansionerna som släpptes under år ett enligt en av källorna.

Det är ännu inte klart hur denna expansion är förknippad med Destinys rutinmässiga PvP-event Iron Banner, men det ser ut som självaste Lord Saladin, vår exalterade kommentator under PvP-matcher, som poserar på affischen med en hammare.

I Januari flyttade fram Destiny 2 till 2017 och Rise of Iron kommer istället ta den tidigare platsen. Det är ännu inte klart om Bungie kommer släppa något mer innan Destiny 2. Den försenade uppföljaren har fått en reboot och Luke Smith, mannen bakom The Taken King, kommer ta över rodret istället. Detta efter att Bungie har ägnat sig åt lite ”omorganisering” på kontoret.

Bungie har inte gett någon kommentar på affischen ännu, men vi kommer garanterat få se mer av Rise of Iron i Juni under E3.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.