Destiny öppnar upp för Vault of Glass igen? Se stream imorgon

Bungie ser ut att göra det vi alla förutspådde för två år sedan - återintroducerar en gammal raid. Men är det för sent?

Imorgon klockan 19:00 går Bungie live för att presentera den första riktiga informationen på flera månader. Sändningen hålls på deras twitchkanal och kommer handla om det nya eventet Age of Triumph, vilket ser ut att ta spelare ner i raiden Vault of Glas igen. Enligt Bungie ska detta event vara det absolut sista i Destiny, så vi får hoppas att det sker med en smäll.

I sändningen kommer lead designer Ryan Paradis och raiddesignern Joe Blackburn att presentera vad Age of Triumph innebär. Räkna också med att community manager DeeJ är med på ett hörn och är lustig. De två veckorna som följer är också inbokade med sändningar som vidare presenterar aktiviteter och speljusteringar som skall avrunda spelutvecklingen av Destiny 1. Dessa sänds den 15 respektive 22 mars vid samma tid.

På Bungies officiella blogg meddelar de att för att bana vägen för uppföljaren och göra den till en ny och spännande spelupplevelse har de tagit beslutet att utrustning och föremål inte kommer överföras till Destiny 2. Istället blir det bara möjligt att överföra sina karaktärers utseenden och klass.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.