Destiny tar emot hinken

Om du inte levt, på säg månen, lär du ha sett att folk runtom i världen har hällt is över huvudet. Spelbranschen har minst sagt varit kylig de senaste veckorna och för en vecka sedan var det Destiny som tog sig an ishink-utmaningen från Warframe. Ghost, som får sin röst av Peter Dinklage, tog sig en kalldusch i ett särskilt sentimentalt ögonblick.

Ishink, eller ”ice bucket”, utmaningen är en viral kampanj för att uppmärksamma sjukdomen amyotrophic lateral sclerosis (ALS), eller Lou Gehrigs sjukdom, samt samla in pengar till ALS Associationen i kampen mot nervsjukdomen.

Hur kan du hjälpa, undrar du? Om du inte vill ta en hink iskallt vatten över huvudet kan du handla från Bungies onlineshop. Det är nämligen så att hela tjugo procent av försäljningen från butiken, fram till releasen av Destiny den 9 september, går till ALS Associationen! Jag har beställt en grym t-shirt, vad ska du göra för att hjälpa till?

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.