Destiny: The Taken King avslöjad på E3

Under en längre tid har det cirkulerat rykten om en stor expansion till Destiny. Misstankarna stämde! Inatt under E3 i Los Angeles visade Bungie vad som väntar oss Destinyspelare i höst – och jag måste säga att jag har svårt att hålla mig lugn!

Till att börja med får varje klass en ny specialisering med häftiga superkrafter. Titans får Sunbreaker, brinnande krigare med tunga hammare, Hunters kan bli Nightstalkers som bär pilbåge och Warlocks lär sig skjuta blixtar som Stormcaller. Än är det osäkert vilka egenskaper de för med sig, men baserat på beskrivningarna verkar Titanens hammare  fungera som ett artilleri som förstör skyddade fiender. Hunterns pilbåge kan misstänkas ha en dränerande effekt som förstärker spelaren och Warlockens blixtar kommer sannolikt att kedjas mellan fiender.

Sedan är ärkefienden i detta äventyr Oryx, en Hivekung med demonaktiga egenskaper som invaderar vårt solsystem för att utrota allt liv. Till sitt förfogande har Oryx en spöklik armé av konverterade varelser. Striden ser ut att utspela sig på Phobos, en av Mars månar, vår egen måne Luna, samt på ett gigantiskt skepp i omlopp kring Saturnus.

Självklart innehåller expansionen ny utrustning, nya uppdrag, strikes, cruciblebanor och en ny raid (tack och lov!) för spelare att bemästra. Mer information kommer närmare releasen.

Nu ska jag se trailern för tjugonde gången, sedan spela ännu mer Destiny!

Destiny: The Taken King släpps på Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och One den 15 september.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.