Nexus Nightfall v. 14

Arbetet som jordens väktare fortsätter. Även om Bloodborne släppts kallar veckans Nightfall mig tillbaka till tjänst. Den här gången reser vi till Venus för att rensa bort rymdisar i striken The Nexus. Modifikationerna som hjälper lika mycket som de stjälper är void burn, som tredubblar all voidskada, juggler, som kastar om ammunitionen och angry, som gör fienderna tuffare.

Juggler är gruskornet som skaver denna gång och gör det otroligt viktigt att växla mellan primär- och sekundärvapen.
En bra kombination att ta med sig är Word of Crota med en void sniper. Truth, en exotisk rocket launcher, är mycket användbar den här veckan.

Lycka till!

 

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.