Destiny: The Taken King Suros Arsenal Pack får coolt klipp

Förra veckan meddelade vi om ett förhandsbokningserbjudande för Destiny: The Taken King, nämligen Suros Arsenal Pack. Idag fick detta erbjudande ett kort reklamklipp att motivera spelare till köpet.

Som jag sagt i tidigare inlägg är detta ett trevligt erbjudande till de fans som redan spelar och de som planerar att återvända i och med Taken King. Innehållet är bara tidsbegränsat fram till årsskiftet varpå alla spelare kan ta del av de tre vapen och kosmetika som paketet innefattar. Erbjudandet är dessutom inte begränsat till någon särskild återförsäljare eller version av spelet.

För er spelare som tycker om Suros Regime och som ser fram emot att klä er i vapentillverkarens röda temafärg kan jag rekommendera att hålla utkik efter emblemet som Eva Levante säljer i tornet.

Destiny: The Taken King släpps den 15 september.

 

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.