Ryktet går att Destiny 2 kommer till PC

Destiny 2 till PC. Efter bara en vecka med Destiny: Rise of Iron börjar ryktena om uppföljaren att sippra ut på nätet. En användare på NeoGAF och spanare på insidan av utgivaren Activision rapporterade inatt att Destiny 2 kommer släppas på PC. Vidare säger källor till Kotaku att spelet kommer vara en fullständig uppföljare och inte en stor expansion som The Taken King var. Källorna uttrycker att Bungie vill börja om på ny kula. Nya planeter, sociala områden och funktioner ska vara under konstruktion och det är troligt att karaktärer inte överförs till uppföljaren.

Rykten förblir rykten tills de bevisas sanna. Med det sagt är det flera gånger som Kotakus källor visat sig vara korrekta. Att Destiny 2 släpps till PC är dessutom troligt då det öppnar upp för en stor skara potentiella spelare, särskilt nu när Playstation 3 och Xbox 360 tagits ur ekvationen.

Det som skrämmer mig mest är biten om att karaktärer inte ska överföras. Jag är en hängiven fan och har vigt tusentals timmar åt Destiny. Om inte min karaktär – och min hängivelse – får manifesteras i Destiny 2 på ett tillfredställande sätt kommer jag bli mycket ledsen. Jag vägrar uttrycka mina tre års aktivt spelande i form av en sketen emblem.

Vad tror du? Skriv gärna i kommentarerna.

 

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.