Destiny får underhåll ikväll, förmodligen en uppdatering också (UPPDATERAD)

(UPPDATERAD) Bungie har sagt att uppdatering 1.1.1 kommer installeras senare i veckan efter dagens underhåll.

Klockan 19:00 ikväll har Bungie meddelat att Destiny och Bungie.net kommer tas ner för underhåll. Tjänsterna kommer ligga nere i cirka två timmar.

Trots att detta sker under en otroligt olämplig tid för oss i Europa, sker underhållet innan lunchtid på Amerikas västkust, vilket är down time för merparten av deras spelare. Det positiva med underhållet är att det med största sannolikhet kommer implementera den uppdatering Bungie pratat om hela februari.
Förutom åtgärden av den plågsamma ammo-buggen, en vapenjustering och en ny reputation-meny, kommer Bungie att introducera matchning för Weekly Heroic Strike. Aktiviteten som tidigare enbart gått att spela själv eller med vänner kommer efter uppdateringen matcha ihop spelare precis som i vanliga strikes.

heroic_strike matchmaking

Många spelare har uttryckt sin frustration mot denna funktion med argument som att de kommer behöva ”bära” igenom sämre spelare. Personligen tycker jag det här bara är positivt då jag inte behöver pina mig igenom en svår utmaning själv eller vänta på att mina vänner ska bli tillgängliga. Nu kan jag göra den när jag vill tillsammans med främlingar, som jag kanske sedan till och med blir vän med. Det bör väl tilläggas här att min bästis i Destiny ursprungligen var en främling från matchning.

För uppdatering 1.1.1 kommer Bungie dessutom förbättra den generella spelupplevelsen genom att rotationer på banor i Crucible, Strike Playslists och Iron Banner blir mer varierade, försäljaren Xûr kommer erbjuda exotiska engrams varje helg och Grimoire-kort kommer att erhållas när de förväntas göra det.

Allt som allt ser uppdatering ut att förbättra Destiny på många plan och jag ser fram emot att logga in efteråt och testa min Oversoul Edict med några vänliga främlingar.

Vi ses där ute!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.