Det här är Gran Turismo 6!

Rykande färska trailers från Gran Turismo 6! Spelet släpps den 6 december till PlayStation 3 och innehåller över 1200 bilar.

  • Vision Gran Turismo-projektet låter tillverkare som Audi, BMW och Mercedes-Benz ta fram konceptmodeller tillsammans med andra varumärken inom olika branscher
  • Fler banor än någonsin tidigare – 37 platser med 100 olika utformningar
  • Miljösimulator som återskapar väderförhållandena från specifika tävlingar
  • ”Course Maker” och ”GPS Logger” låter användare använda sin smartphone för att skapa egna banor utifrån sin verklighet (kommer i framtida uppdatering)
  • ”Data Logger” låter föraren analysera data från tidigare lopp för att förbättra körtekniken (kommer i framtida uppdatering)

Med lanseringen av GT6™ firar vi 15 år av Gran Turismo. Det har varit ett privilegium att se så många framsteg under den här perioden, speciellt i och med GT6 som nu sätter en helt ny standard som suddar ut gränsen mellan virtuell och riktig racing. Med GT6 satsar vi på att göra spelet mer flexibelt och utvecklingsbart genom att fortsätta att skapa och lägga till nytt innehåll även efter lanseringen, säger Kazunori Yamauchi, direktör för Polyphony Digital Inc och skapare av Gran Turismo-serien.

[youtube id=”IRKbIXb9ShE” width=”600″ height=”350″]
[youtube id=”3MnseeO_HUk” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.