Playstation lanserar Spelarmanifestet

I förra veckan lanserade PlayStation ”Spelarmanifestet” inför lanseringen av PlayStation 4 som släpps den 29 november i Sverige. PlayStation ger nu makten till spelare med PS4. Konsolen har skapats för att ge alla sorters spelare möjligheten att spela på sina egna villkor.

”Spelarmanifestet” hyllar nybörjarna, veteranerna, grafikfantasterna, trophy-samlarna och nattugglorna. Genom att besöka eu.playstation.com/4ThePlayers kan spelare identifiera vilken typ av spelare de är och svära trohet till ”Spelarmanifestet” – en hyllning till spel och spelare överallt. Här kan de berätta för världen vad som gör dem till spelare och gå med i en växande community för spelare, inför den största lanseringen på underhållningsmarknaden i år.

Delta i konversationen med taggen #4ThePlayers

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.