Det här behöver din PC för att spela Borderlands 3

Nu är det bara en och en halv vecka kvar innan vi får besöka Pandora och lite nya planeter i Gearbox efterlängtade uppföljare till Borderlands 2. För er som förbeställt spelet till konsol – ni kan slappna av. Ni som planerat att spela det på PC (hejhej) kommer dock behöva ta en liten snabbtitt på om er underhållningslåda klarar av det. Jag kan lugna de flesta av er med att min PC är ganska gammal vid det här laget, men den kommer klara av spelet ändå. Det är inte Crysis vi pratar om, men det är skönt att veta att fredagen med stort F inte blir en besvikelse på grund av otillräcklig hårdvara.

Ta en titt på bilden ovan så ser ni om ni har vad som krävs för att mörda psychos, hitta vault keys och jävlas med Calypsotvillingarna. Om ni är som mig (och inte helt tech.savvy) kan ni ta en titt på Can you run it och låta datorn ta reda på det själv istället. Är det bara jag som läser det som ”can your unit” emellanåt…?

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.