Gearbox hintar om kommande event

Episod två av The Borderlands Show visades nyligen och vi fick då se lite av vad som komma skall till Borderlands 3. Tillsammans med Greg Miller, Fran Mirabella och Gearbox Randy Varnell fick vi ta del av spoilertung information kring Borderlands 3 och dess narrativ. Vi fick även se en första titt på det kommande Maliwan Takedown, ett event som går av stapeln den 21 november.

Femte veckans firande

Den sista veckan i Gearbox 10-årsfirande av Borderlandsserien överraskade spelare med fyra nya huvuden till sina vault hunters. Spelare kan få tillgång till dessa spoopy etsmyckningar med hjälp av SHiFT-koden nedan:

K9W3T-BJZ59-B9SHB-6B3JT-T9CFF

Mer gratis innehåll

Takedowns är gratis innehåll som fyller ut innehållet till Borderlands 3. Till skillnad från Bloody Harvest (och kommande högtidsevent) är takedowns permanenta. Dessa är designade för fyra spelare från level 50.

I Takedown at Maliwan’s Blacksite ber Lorelai (”Lilith 2.0 från Promethea) dig att attackera Maliwan på hemmaplan i en preemptiv attack. Detta på en av deras baser med den tightaste säkerheten. Spelare kommer få en ny karta, nya sköldar (som sägs vara riktigt bra), nya skins och nya fiender.

Att attackera Maliwan, med sin till synes oändliga arme av soldater, låter kanske som ett självmordsuppdrag, men så är det lite av själva grejen i Borderlands också. No rest for the wicked och allt det där.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.