Gearbox levererade på PAX i år

Gearbox Software har sedan ett tag tillbaka gett oss ledtrådar om något stort som skulle komma. Efter att ha läst kommentarerna är det inte överdrivet att påstå att fans ville ha Borderlands 3, gärna accentuerat med flera utropstecken och löften om att gå bärsärk om det inte var det. Både fans och de samhällen som skulle drabbas av deras kaosartade frustration kan pusta ut. Det var precis vad de hade på lut åt oss.

Igår kickade Gearbox igång “The Year of Borderlands” tillsammans med 2K genom att bekräfta att Borderlands 3 är på ingång. Besökare fick se det absolut första in game-materialet från spelet, samt en oklippt trailer.

Under panelen visade de även upp lite annat som komma skall:

  • En ny remaster på Borderlands, med suffixet ”Game of the Year Edition”, som kommer släppas till PS4, PC och XBO den 3:e april.
  • Ett gratis Ultra HD Texture Pack för Borderlands: The Handsome Collection på konsoler, samt Borderlands: The Pre-Sequel och Borderlands 2 på PC. Detta släpps också 3 april.
  • Alla DLCs till Borderlands 2 följer med gratis när spelare köper Borderlands 2 VR till PlayStation VR i sommar.

Håll utkik efter mer information då Gearbox kommer med fler stora nyheter kring Borderlands 3 den 3:e april.

13 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.