Det kommer ett nytt Life is Strange

Dontnod berättade idag att Life is Strange passerat 3 miljoner unika spelare. Detta firar dem med att släppa en liten film där de tackar alla som har spelat spelet och de passar på att avslöja något spännande. Det kommer att komma ett nytt Life is Strange!

Det nämns inte om det är en direkt uppföljare eller om det kommer att vara en helt separat berättelse, men det sistnämnda är nog mest troligt. Det första Life is Strange följde den 18-årige fotografen Max under ett antal dagar där hon upptäckte sina märkliga tidsresekrafter, återupptog vänskapen med sin barndomsvän Chloe och försökte lösa fallet med Rachel Ambers mystiska försvinnande.

Personligen anser jag att det borde bli ett helt nytt kapitel med nya karaktärer och en ny miljö då det första spelet känns som en färdig berättelse. Samtidigt fanns det dock en hel del obesvarade frågor. Det kommer verkligen bli intressant att se vad Dontnod väljer att göra.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.