Detaljer om Need for Speed Most Wanted avslöjade

Har du vad som krävs för att bli den mest efterlysta av alla – att bli ”Most Wanted”? Häromdagen meddelade Electronic Arts att Criterion Games skapar nya Need for Speed Most Wanted. Det nya spelet är designat för en mer uppkopplad generation racingfans och erbjuder en omfattande öppen värld fulladdad med spännande action, där spelarna väljer sin egen väg mot att bli ”Most Wanted”. Spelarna kommer att ha friheten att köra överallt, upptäcka dolt gameplay, stoppa rivaler, utmana vänner, eller bara chilla och skoja lite med polisen. Alla handlingar i spelet är viktiga i jakten för att bli nummer ett på de personliga Most Wanted-listorna. Dessutom släpper EA ett Limited Edition-paket som ger spelaren massa godis, såsom två specialdesignade supersportbilar. Limited Edition-paket börjar säljas i samband med releasen av spelet. Need for Speed Most Wanted börjar säljas i Sverige den 1 november 2012.

“Med Need for Speed Most Wanted skakar Criterion om spelserien, ”säger Matt Webster, Executive Producer, Criterion Games. “Det här är Most Wanted för en ny generation spelare. Vi har använt allt vi vet om racing, biljakter och utforskning och bakat in det i en totalt uppkopplad racingupplevelse i en öppen värld. Oavsett om man kör solo eller tillsammans med vänner i vår nya och fantastiska multiplayer-upplevelse, kommer Autolog att hetta upp tävlingsmomenten när spelarna rejsar mot sina kompisar om vem som blir ”Most Wanted”.

Den enda regeln i Need for Speed Most Wanted är att det inte finns några regler. Det finns en start och ett mål i varje tävling – mer var, när och hur spelarna tävlar är helt upp till dem.

Need for Speed Most Wanted börjar säljas i Sverige den 1 november i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.