Dev Diary från Square Enix är igång

Utöver specialutgåvor och förbeställningar har vi utvecklardagböcker i videoformat som saturerar mediavärlden till sin gräns. Square Enix tänker inte vara annorlunda och levererar nu en serie ni kan se på youtube. Deras Dev Diary handlar om hur de skapade Final Fantasy XIV: Shadowbringers. För fans av spelet kommer det här kunna bli en intressant serie, då vi får följa utvecklingen av spelet, med alla sina sidospår och idéer.

I första episoden, Telling a Tale, fokuseras det på lore och narrativ för Shadowbringers. Vi får ta del av fördjupningar i vad som inspirerade dem att skapa det som de gjorde. Vi får även intervjuer med Naoki Yoshida (Producer and Director), Banri Oda (World Lore Creator och Main Scenario Writer) och Natsuko Ishikawa (Main Scenario Writer).

Serien kommer bestå av sex episoder där varje del fokuserar på olika delar av spelet, med tillhörande intervjuer med personer som låg bakom de olika delarna. Nya episoder släpps på torsdagar, klockan ett (12:00 GMT). Det första avsnittet släpptes den 27 februari (finns att se här ovan).

· Ep.2 – 5 mars
· Ep.3 – 12 mars
· Ep.4 – 19 mars
· Ep.5 – 26 mars
· Ep.6 – 2 april

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.