Ny uppdatering släppt till Final Fantasy XIV

Nu kan alla få testa att rida Chocobo

Square Enix hyllade onlineepos Final Fantasy XIV har fått en ny uppdatering nu i dagarna för att förbereda spelarna inför deras nästa expansion, Stormblood.

I denna uppdatering, som främst riktar sig till dem som har skapat ett gratis testkonto, så kan man nu spela obehindrat hela vägen till nivå 35 och sedan fortsätta därefter utan att gå upp i nivå. Borta är den restriktion på 14 dagar som tidigare varit aktiv. Skulle man råka ha ett testkonto liggandes så kan det återaktiveras med 14-dagarsrestriktion borttagen, så att spelet kan få en ny chans att skina. Man kan skapa upp till 8 nya karaktärer (en per värld) och slåss ända upp till den tionde våningen i Deep Dungeon. Man kan även gå med i grupper med andra spelare om det skulle vara intressant.

Kort sagt en riktigt generös uppdatering!

Stormblood släpps den 20 Juni detta år, så håll ögonen öppna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.