Bungie påminner oss om att Season of the Worthy släpps nästa vecka i Destiny 2

Ska vi slå vad om antalet buggar Bungie blir tvungna att laga den här säsongen?
Tisdag klockan 18:00.

Då var det dags igen. Nästa säsong i Destiny 2 närmar sig med stormsteg och såhär en vecka innan skiftet har Bungie släppt en trailer för att göra oss lite varma under kragen. Season of the Worthy tar oss på nya äventyr och den här gången ska vi dribbla med den ryska superdatorn och försvarssystemet Rasputin för att rädda jorden från en säker undergång.

Ta del av ett nytt public event (Seraph Towers) för att förbereda nödvändiga försvarssystem inför den annalkande attacken och rensa bunkrar från ondingar för att återställa sambandet till the Warmind. Dessutom väntar nya skatter på att bli plundrade – hoppas du har plats i banken!

Läs mer om vad Season of the Worthy innehåller på Bungies officiella hemsida.

En riktig prövning

I samband med Season of the Worthy återintroducerar Bungie det anrika spelläget Trials of Osiris – ett pvp-läge där bara de bästa segrar. Även om spelläget inte är en central del av säsongen är det onekligen ett fokusområde i marknadsföringen. Fans har efterfrågat Trials länge nu, och nästa fredag kommer spelare kunna testa sig själva i Destinys tuffaste tävling.

Lycka till.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.