Devil May Cry 5: SSSlakta motståndet i Bloody Palace

Lystring, alla demonjägare! Om ni redan röjt upp i Red Grave City väntar nya utmaningar. Förbered er på att bejaka era inre demoner när Bloody Palace Modeblir tillgängligt som en gratis uppdatering fr.o.m. första april. Och nej, det är inget genomarbetat skämt.

Bloody Palace är ett survival mode som låter dig slåss mot horder av fiender som sakta men säkert blir starkare, farligare och svårare. Detta innefattar såklart bossar också. För att göra det intressant gör ni detta med en klocka som tickar ned. Spela som Dante, Nero eller V i Bloody Palace Mode, genom en mängd olika nivåer av fiender och ta reda på om du har en rykande sexig stil när du hamrar loss på motståndet.

Devil May Cry 5 är släppt till Xbox One, PlayStation 4 och PC.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.