Digital Eclipse räddar spelklassiker – Först ut Mega Man

Den ganska anonyma byrån Digital Eclipse har tagit sig an en monumental, men efterlängtad uppgift, nämligen att rädda spelklassiker för eftervärlden. Det första projektet blir inget mindre än Mega Man Legacy Collection, en samling med de sex första spelen ur serien. Projektet är ett samarbete med Capcom och syftar till att åter ge ut originalspel på moderna konsoler, men med samma känsla som när de en gång släpptes till de numera kultförklarade ursprungliga spelmaskinerna.

Även om Digital Eclipse valt att behålla spelen som de en gång var tänkta att spelas, så har man ändå valt att lägga till nya spellägen, så som ett Challenge Mode som mixar delar från alla sex spelen.

Mega Man Legacy Collection kommer att visas för allmänheten för första gången på årets E3-mässa i Los Angeles.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.