Digitalt ritbord för Metal Gear-fans

Konami Digital Entertainment GmbH bjuder in Metal Gear-fans att delta i ett nytt konstsystem som avslutning på 25: e Metal Gear-årsjubileumet och lanserades av seriens berömda Lead Artist, Yoji Shinkawa.

Konami har skapat ett unikt Digitalt ritbord som kan ses online och delas via sociala medier. Denna innovativa Metal Gear Art Studio låter fansen skapa konstverk inspirerade av serien på en online-duk, och kommer att vara den ultimata samlingsplatsen för konst från användare i hela världen.

Ritbordet lanserades idag och ger användare tillgång till samma verktyg som Yoji Shinkawa använder, i skapandet av hans fantastiska illustrationer. En komplett uppsättning digitala penslar, pennor kan användas på nätet, liksom linjaler, maskeringstejp och olika färger. Användare loggar in på Metal Gear Art Studio via deras Facebook eller Twitter-konton och ritar i realtid. Besökare kan titta på nya objekt som ritas i realtid, eller i efterhand följa processen av ett avslutat konstverk för att se hur det har producerats, kan de också skriva meddelanden till konstnärerna medan de ritar och ”Gilla” bilderna. Shinkawa väljer ut den bästa var tredje vecka som vinner exklusiva priser.

Yoji Shinkawa själv kommer att producera den första bilden att pryda METAL STUDIO GEAR ART och en serie av ”Gäst”-konstnärer har också bjudits in att delta, och kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle.

Så ni som gillar att rita och är ett fan av Metal Gear-serien, vad väntar ni på?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.