Paradox Interactive blir ambassadör för ideell organisation Women in Games

För att stärka jämställdhetsinitiativ i spelindustrin blir Paradox Interactive grundande ambassadör i Sverige.

Women in Games är en ideell organisation med fokus på att skapa en ökad jämställdhet spelvärlden. Tillsammans med sina ambassadörer vill organisationen förändra klimatet i spelindustrin och spelkulturen. Deras mål är att skapa engagemang och med strategiska insatser dubbla antalet kvinnor i spelvärlden på tio år.

Paradox Interactive har nu tagit plats som Women in Games svenska ambassadör och kommer att jobba på organisationens Stockholmprojekt.

Vår filosofi är att växa som en framgångsrik industri genom att samla människor från olika bakgrunder, med olika kompetenser och idéer. En industri som idag är närvarande i alla aspekter av samhället. Fler kvinnor i spelvärlden är bara en aspekt av de många initiativ vi är delaktiga i för att skapa den typ av spelindustri vi vill fortsätta att verka inom och för.
– Fredrik Wester, vd Paradox Interactive

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.