Dovetail släpper två nya flygsimulatorer

Studion för arvet efter MS Flight Simulator vidare

För två år sedan skaffade sig brittiska Dovetail Games rättigheterna till det som återstod av Microsoft Flight Simulator. Redan från start var bolaget tydliga med att de hade stora planer för det forna storspelet.

Nu avslöjar Dovetail att de under 2016 kommer att släppa två helt nya flygsimulatorer, båda med all förmodan baserade på MSFS. Det första spelet som släpps redan i april blir Dovetail Games Flight School. Spelet är utformat för att ge aspirerande piloter en grundläggande kunskap i flygning samt en inblick i hur en flygsimulator fungerar. Spelet kommer att erbjuda ett stort mått av autencitet samt fler klassiska skolflygplan, övningar och träningsuppdrag. För de som vill utforska spelvärlden finns också ett Free Flight-läge.

– Flygsimulatorer har alltid varit en viktig del av spelvärlden, men genren har inte hängt med i utvecklingen. Själva spelupplevelsen har inte förändrats sedan Microsofts Flight Simulator X släpptes 2006 och vi har missat en, kanske två generationer gamers som förmodligen hade älskat att flyga. Vårt mål är att ta igen förlorad tid och återskapa genrens forna glans. Spelarna är kräsnare idag och de kräver mer realism och tillgänglighet, något vi vill förmedla i Flight School, säger Paul Jackson, CEO på Dovetail Games.

Senare i år släpper studion också Dovetail Games Flight Simulator som lär bli ännu mer omfattande än Flight School. Underbara nyheter för oss som älskar att sväva högt över molnen!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.