Nu kan du ladda ner Dragon Age: Inquisition – Jaws of Hakkon

Nu finns den nya DLC:n som utökar singleplayer-delen i Dragon Age: Inquisition tillgängligt för nedladdning. Dragon Age: Inquisition – Jaws of Hakkon adderar en spännande ny story till singleplayer-kampanjen och utökar den redan stora världen med en ny region i Thedas.

Dragon Age: Inquisition – Jaws of Hakkon kommer att avslöja den sista inkvisitatörens slutgiltiga öde och den mäktiga draken han jagade. Det nya innehållet utökar Thedas med ett massivt spelbart landområde med höga berg och täta skogar där faran hela tiden lurar i den skuggiga undervegetationen. Medan spelarna utforskar det vertikala landskapet, den täta vildmarken och oskadliggör hänsynslösa fiender, kommer de att samla på sig legendariska rustningar och vapen innan de avslöjar en uråldrig hemlighet som hotar hela världens existens.

Vi är väldigt ödmjuka och glada inför det mottagandet som spelet hittills fått, men vi är ännu inte klara med Thedas. Vi hoppas att det nya DLC-paketet vittnar om vår tydliga målsättning att växa Inquisition med meningsfullt och spännande nytt innehåll till våra fans – nya som gamla
Mike Laidlaw, Creative Director, BioWare

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.