Du klan lira Disintegration gratis hela helgen

Har du gått och varit nyfiken på sci-fi shootern Disintegration, men inte riktigt vågat göra slag i saken och skaffa spelet. Nu kommer ett utmärkt tillfälle att prova på detta ypperliga spel från Private Division och V1 Interactive. Hela helgen går det nämligen att spela Disintegration helt kostnadsfritt på PC, PlayStation 4 och Xbox One, helt utan begränsningar.

Schemat ser ut som följer 

 Disintegration Play For Free Weekend Schedule
 Platform Access Start Time End Time
 PlayStation 4 PlayStation Plus Thursday, July 30, 18:00 CEST Monday, August 03, 18:00 CEST
 Xbox One Xbox Gold Thursday, July 30, 21:00 CEST Monday, August 03, 08:59 CEST
 PC/Steam n/a Thursday, July 30, 19:00 CEST Monday, August 03, 19:00 CEST

Spelet har nyligen uppdaterats med en mängd funktioner och givetvis följer alla framsteg du gör i helgen med om du bestämmer dig för att köpa spelet efter gratisperioden är över. Då kommer det dessutom att finnas tillgängligt med en rabatt på 40%.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.