Disintegration släpps i sommar

Indiestudion V1 Interactive och Private Division bekräftade under gårdagen att deras debutspel, Disintegration, kommer att släppas den 16:e juni i år. Spelet kommer finnas tillgängligt på Playstation 4, Steam och hela Xbox One-familjen. Disintegration är ett sci-fi-äventyr i förstapersonsläge. Taktiska element i realtid blandat med renodlad FPS, är vad utvecklarna hoppas kommer ge oss spelare en helt ny och unik upplevelse.

Vi kommer få spela som Romer Shoal i en tid där allt är på gränsen till förintelse. För att överleva i en värld där nödvändigheter lyser med sin frånvaro, har många människor fått tagit till den drastiska metoden att överföra sina hjärnor till robotar. Den militäriska gruppen Rayonne vill tvinga på denna process på hela mänskligheten och på så sätt ta kontroll över dem och växa sig ännu starkare. Det är upp till dig att hjälpa den skickliga Gravcycle-föraren Romer och hans team att slå tillbaka.

Spelet kommer bjuda på både en hisnande single-playerkampanj och ett multiplayerläge där vi får chans att möta andra spelare i 3 olika spellägen på 6 olika kartor.

Marcus Lehto, grundaren av V1 Interactive, ville gå tillbaka till sina rötter med en mindre studio efter sin tid på Bungie. Kanske märks det att Marcus haft med Halo att göra tidigare. Men studion på 30 personer hoppas nog att denna titel ska kunna stå på egna ben. Grundaren hade detta att säga i pressreleasen:

”Jag har alltid varit en gameplay-driven berättare, och med Disintegration, ville jag skapa ett övertygande berättande byggt runt mekaniken på ett sätt som inte gjorts tidigare. Det är i mitt DNA att skapa minnesvärda karaktärer och rika världar som går utanför den vanliga FPS-upplevelsen. Jag är exalterad över att spelarna snart kommer få vara en del av det snart.”

Väljer du att förhandsboka titeln, så får du ta del av bland annat följande:

  • Lost Ronin Midnight crew skin
  • Flex emote
  • Disintegration Medal Gravcycle attachment

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.