Disintegration – ny rymdshooter från Marcus Lehto

Halo-veteranen Marcus Lehto driver nu för tiden studion V1 Interactive och de har ett nytt spel på gång. I Disintegration blir det din uppgift att rädda det som återstår av mänskligheten. I ett försök att förhindra totat utrotning av vår ras har mänskliga hjärnor opererats in i robotar, en process kallad Integration. Ingreppet är så pass lyckat att en del robotar anser att robotlivet är framtiden för människan. Du spelar Romer Shoal, en Gravcycle-pilot som vill rädda de människor som fortfarande existerar.

Disintegration är en klassisk rymdshooter men med en hel del nya element. Spelvärlden påverkas hela tiden av den pågående konflikten och taktik är ofta viktigare än eldkraft. Från din gravcycle svävar du ovanför slagfältet och kommenderar marktrupperna till strategiska positioner. Disintegration släpps under 2020 och kommer både med single- och multiplayerläge.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.