Dungeons of Hinterberg – ett annorlunda actionrollspel

I detta indiespel blandar du sociala interaktioner med dungeon crawling.
Åk till Alperna, käka schnitzel och dräp monster.

Dungeons of Hinterberg är ett nytt indiespel från Microbird och Curve Games. Det är ett single player actionrollspel med hack ’n’ slash spelmekanik, kluriga pussel och utmanande bossfighter. Dungeons of Hinterberg låter dig variera äventyren med sociala interaktioner för att bygga vänskaper med karaktärerna du möter på vägen. Spelet har en fantastiskt unik grafisk stil som påminner om gamla skolans serietidningstryck och att se spelet i rörelse är en fröjd för ögonen.

Äventyrare från hela världen samlas i den lilla semesterorten Hinterberg i Österrike. Det är en destination med frisk bergsluft, frodig växtlighet och full av grottor med mythologiska alpmonster. Tävla i Dungeon Challange, hitta episk loot och häng med andra äventyrare i baren. Spelare kan utforska grottor, lösa pusseel, dräpa monster och sen ha en schnitzel med lokalbefolkningen. Genom att umgås och bli vänner med andra kan spelare erhålla föremål och egenskaper de har användning för i sina äventyr underjord.

För att lära dig med om spelet rekommenderar vi dig att besöka dess Steamsida samt följa utvecklarna på Twitter.

Dungeons of Hinterberg släpps senare 2024 till Xbox Series X|S samt till PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.