Dvärgarnas Krig! Game of Dwarves DLC i en galax långt långt borta

Jag har alltid undrat hur en sci-fi nörd och dvärg fantast som jag själv ska kunna utnyttja min fritid maximalt. Nu kommer äntligen svaret i form av A Game of Dwarves nya DLC Star Dwarves!

Star Dwarves erbjuder den glade gruvarbetaren nya utmaningar i yttre rymden, komplett med sci-fi stylade verktyg och föremål som låter spelaren inreda sina rymd-gruvor med högteknologiska generatorer, hologramstatyer och den maffiga kaptensstolen. Men glöm inte bort alla de faror som lurar i rymdens vakuum såsom den fruktade Beardprober som enligt uppgift gillar att studera skägg på de mest fasansfulla sätt.

Tack och lov så tillkommer nya militära klasser såsom den skjutglade rödskjortan (;P) och den svärdsvingande riddaren som ska ha fått sin träning för länge sedan i en galax långt långt borta.

Paradox Interactive och Zeal Game Studio vill ha ca 43kr för Star Dwarves som bland annat finns tillgänglig på Steam. Men glöm inte att Star Dwarves kräver hela spelet A Game of Dwarves.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är en konstform som kombinerar ljud, bild, text och interaktion. Få saker är så intressanta som att utforska denna värld och det är det jag hoppas göra med mina recensioner.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.