Här är Fifa 15

[youtube id=”SvGhKM34vYE” width=”600″ height=”350″]

Senare i höst släpps som brukligt årets upplaga av EA Sports fotbollsspel FIFA 15. Nytt för i år är att spelet även släpps på PC. Redan idag kan man förhandsboka spelet och de som är tidigt ute kan glädjas åt ca 40$ att använda i Ultimate Team .

En nyhet EA lagt stor vikt vid är spelarnas känslor. Alla 22 spelare på planen har någon form av emotionell relation till sina med- och motspelare. De kan bland annat bli glada över en lyckad passning eller arga över en hård tackling. Över 600 känslor kommer att påverka spelet på en helt ny nivå.

Givetvis har man även putsat till det grafiska i FIFA 15. Living Pitch kallar man det system som gör att tacklingar, smuts och avtryck stannar kvar på spelarna genom hela matchen. Nytt för i år är också LED-tavlor och rörliga hörnflaggor och målställningar.

Fifa 15 släpps den 15 september i Europa.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.