E3-trailer för Saints Row IV: War for Humanity

[youtube id=”bl7fdFkad8I” width=”600″ height=”350″]

Drama är nyckelordet för den fjärde installationen i Saints Row-serien. Det är åtminstone vad denna försläppta E3-trailer vill pränta in i oss med budskapet att Saints Row IV: War for Humanity kommer vara det mest dramatiska spelet i serien hittills. Återigen verkar det bli en GTA-esque öppen värld helt utan verklighetsförankring och stort fokus på överdrivenhet och spexiga specialeffekter, någonting som har nischat serien och gjort den populär över alla förväntningar.

”Låt galenskapen börja”. The Saints ledare har blivit vald till USAs president och nu är det upp till dig att slåss mot utomjordingar med ”knasigt” kraftfulla vapen för att rädda mäsnkligheten. Detta inkluderar superkrafter och utomjordisk teknologi som kan få spelare att hoppa över husbyggnader eller springa ifrån sportbilar i hög hastighet.

Det officiella släppdatumet för spelet är den 23 augusti!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.