Kiefer Sutherland spelar Snake i kommande MGS

David Hayter är ute ur leken! Nu tar Kiefer Sutherland vid för att axla rollen som röstskådespelare för en av spelvärldens mest ikoniska karaktärer: Snake. Hayter, som har varit Snakes röst i alla Metal Gear Solid-spelen fram tills nu, har visat smått besvikenhet och förvirring i diverse intervjuer, och försäkrar alla fans om att han inte hade någonting att göra med detta beslut. Det är Hideo Kojima och Konami som har velat hitta en ny röstskådespelare, och Sutherland blev det slutgiltiga valet.

Fans har mött detta med blandade reaktioner. Vissa har sedan länge visat hopp om att Sutherland skulle passa utmärkt som Snake i den kommande Metal Gear Solid-långfilmen, men många känner sig gravt besvikna över att Hayter har petats utan förvarning. Trots det är det endast bekräftat att Sutherland kommer arbeta med Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, men ingenting har hittills avslöjats om ifall det blir han eller Hayter som kommer arbeta med Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Det återstår att se.

Fans började dock väcka konspirationsteoretiska misstankar när Hayter i ett Twitter-meddelande liknade Sutherlands övertagande av rollen som Snake vid ”New Coke”. New Coke introducerades som en ny form av coca cola 1985, men smakade skräp och floppade rejält, vilket ledde till att den klassiska coca colan istället ökade i försäljning. I efterhand har folk misstänkt att New Coke bara var ett marknadsföringsknep för att öka försäljningen av coca cola i allmänhet men ingenting har bevisats. Hayter kanske syftar på att Sutherland är ett liknande knep av Konami och Kojima för att öka försäljningen av serien när Hayter väl återvänder? Hmmm….

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.