EA samlar creators i ett gemensamt nätverk

Nyligen öppnade öppnar Electronic Arts upp sitt krypin för kreatörer och innehållsskapare över hela världen. För medlemmar i Creator Network  ges bland annat prioriterad tillgång till spel och möjligheten att dra nytta av mentorskap, samt att delta i branschevenemang och talangsamarbeten.

Medlemmar får också möjlighet att medverka i Design Council Game Feedback programme som öppnar upp för att dela tankar och ge input på kommande titlar. Ett prefekt sätt att påverka med andra ord.

Plattformen mjuklanserades redan i september 2021 i syfte att underlätta för kreatörer och innehållsskapare att utveckla sitt innehåll. Under hösten anslöt sig över 2 000 personer och EA har som ambition att utöka det globala nätverket till 5 000 aktiva medlemmar i slutet av 2022. Alla som är fyllda 18 år kan ansöka om medlemskap, ett perfekt läge att knyta kontakt med andra kreatörer och göra sin röst hörd.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.