Shadowverse Evolve är släppt i Japan

Ibland vill man faktiskt hålla i korten.
Promo-art för det fysiska kortspelet Shadowverse Evolve

Ni som läser Varvat har kanske snappat upp att jag gillar Shadowverse en hel del. Shadowverse är Japans populäraste kortspel, men det har inte existerat i fysisk form (förutom icke-spelbara promo-kort vid events) förrän nu. Cygames gick till Bushiroad som tidigare skapat kortspel som Cardfight!! Vanguard och Weiss Schwarz och gav dem uppdraget att skapa en fysisk variant.

Nu är spelet färdigt och har släppts i butiker över hela Japan. Det återstår att se om den fysiska versionen blir en hit och om det kommer över till väst.

För att fira att Shadowverse Evolves release ger Cygames extra belöningar till de som loggar in i den digitala varianten under perioden 27 april till 18 maj. Emblem, card packs från senaste expansionen, sleeves och seer’s globe finns att samla tills tiden rinner ut.

Extra belöningar för de spelare som loggar in i spelet under den här perioden.

STARTA MED SHADOWVERSE

Shadowverse är ett kortspel i samma stil som Hearthstone och Magic: The Gathering. Två spelare med 20 liv vardera använder sig av varelser och trollformler för att försöka ta ner den andre.

Spelet är gratis på Steam och vill man prova är det bara att kila dit och spela. Det finns även Switch-version som lämpar sig perfekt till nybörjare. Ni kan läsa min recension av Switch-versionen här.

Börjar man spela rekommenderar jag att man börjar följa Ignideus youtube-kanal och också gå med r/Shadowverse discordserver för tips och community.

Vill man också ha koll på e-sport-scenen i Shadowverse gör det sig bra att både följa Shadowverse Open (SVO) på youtube och gå med i deras discordserver. Det finns mer info att läsa på deras hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.