Echo i PTR till Overwatch

Den nya hjältinnan har legat där några dagar och vi har hunnit prova på hennes olika förmågor. Inte helt oväntat har internet gjort det också och vi har utan tvekan en karaktär som vänder uppochned på en hel del. Echo är roboten som McCree räddade i kortfilmen med Ashe och Bob och hon är den sista karaktären att dyka upp till Overwatch innan släppet av uppföljaren.

Vem är Echo?

Echo skapades av forskaren från Singapore, Dr. Mina Liao, som var en av de tidigare medlemmarna i Overwatch. Dr. Liao var känd för att vara en av de främsta när det kom till robotar och artificiell intelligens.

Dr. Liao drömde om att ta omnics till nästa nivå, vilket födde Echo-projektet. Hon skapade en adaptiv robot som kunde lära sig olika funktioner – allt från medicinska färdigheter till konstruktion. Dr. Liao hade designat Echo att lära sig genom observation. Som ett resultat har Echo lärt sig hur Dr. Liao pratade och förde sig.

Det är allt vi vet än så länge, men det är många som väntar på en plot twist där det visar sig att Dr. Liao har fört över sitt medvetande till Echo istället. Jag är på för det.

Echos arsenal

  • Primary fire: Tri-shot – Echo skjuter tre skott åt gången i en triangulär formation.
  • Secondary fire: Sticky bombs – I en kort salva skjuter Echo iväg ett gäng bomber som detonerar efter en liten stund och kan dra in 210 i skada på målet.
  • Flight (shift) – Precis som Mercy och Pharah har Echo flygmöjligheter som gör henne otroligt mobil. För att sväva ned kan en hålla in hoppknappen för att täcka mer mark.
  • Focusing beam (E) – Echo skjuter en stråle som gör avsevärt mer skada på motståndare under halva hälsan.
  • Duplicate (ultimate) – Echo lever upp till sitt namn genom att kopiera utvald motståndare (inom räckhåll) för att imitera denne. Ult charge får avsevärt snabbare och kan användas flera gånger under en ult.
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.