Hur tacklar du terrängen i en Downhill-DLC?

Cykelsporten downhill är ett roligt tidsfördriv för den som har modet att tackla berg-och-dalbanorna i den utvalda terrängen. Exakt det momentet ställs spelaren inför när ett nytt DLC-paket till Lonely Mountains: Downhill står runt hörnet.

I satsningen Eldfjall Island ska spelaren ta sig an fyra banor som alla har sina nötter att knäcka. Utvecklaren Megagon Industries har kryddat färden med smarriga effekter. Vad sägs om ett vulkanutbrott där du svischar förbi eller en åskstorm under regndropparnas kalla töcken?

Eldfjall Island släpps 22 oktober till PC, Switch, PS4 och Xbox One.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.