Edge of Eternity får en fjärde uppdatering

Det ambitiösa japanska rollspelet Edge of Eternity får sin fjärde stora uppdatering i early access

Arbetet på det ambitiösa Edge of Eternity, från indiestudion Midgar Studio, fortsätter och spelet får nu sin fjärde stora uppdatering i early access på Steam. Uppdateringen heter The Man Who Survived the Corrosion och utökar storyn med 6 timmar (sammanlagt cirka 25 timmar). Centralt i uppdateringen är storstaden Tyr Caelum, men uppdateringen till Edge of Eternity kommer också med nya zoner, bland annat en djungel och en dungeon, och flera sidouppdrag som ska berika världen.

Vi på Varvat har testat Edge of Eternity lite sporadiskt men ska i och med denna uppdatering hoppa in i spelet igen och ge det en ärlig bedömning – ur early access-perspektiv.

Edge of Eternity är ett storslaget japanskt rollspel utvecklat av en liten studio som för tillfället är i early acces på Steam. Det vill säga att spelet fortfarande är under utveckling. Inspirationen kommer från 90-talets stora japanska rollspel som till exempel Final Fantasy och Chrono Trigger. Du kan kika närmare på spelet på dess hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.