Elden Ring patch 1.08 är live med Colosseum

Tre arenor öppnar sina dörrar och bjuder in kämpar att strida mot varandra. Elden Ring har äntligen fått ett dedikerat PvP-läge.

Som utannonserat i gårdagens trailer har Elden Ring nu uppdaterats till version 1.08 med dedikerade spellägen för PvP i flera colosseum. Uppdateringen är kostnadsfri fast för att ta del av den behöver du koppla upp dig och uppdatera Elden Ring.

Förr första gången öppnar sig dörrarna till tre stridsarenor, i Limgrave, Caelid samt Leyndell. Varje arena har sina egna regler men samtliga är fokuserade på tävlingsinriktad kamp.

Limgrave Colosseum erbjuderr United Combat, där två lag samlar poäng genom att dräpa varandra, samt Combat Ordeal i vilket var och en av kämparna strider på egen hand. I Limgrave Colosseum vinner man genom att vara det lag eller spelare med flest poäng när tiden tar slut. Här kan man återgå till matchen om man blir besegrad, fast det är förbjudet att använda Spirit Ashes.

The Royal Colosseum i Leyndell har bara en matchtyp: Duel Mode, i vilket två kämpar möter varandra i en strid till döden. Den här arenan är dedikerad för spelare som vill destillera striden till sin renaste form – på tumanhand. Här kan man inte återgå till matchen efter döden samt att det är förbjudet att framkalla Spirit Ashes.

The Caelid Colosseum är den mest gedigna arenan för närkamp och erbjuder samtliga matchtyper med tillägget att Spirit Ashes får användas.

The Caelid Colosseum i Elden Ring, version 10.8.
Elden Ring, 2022 Bandai Namco.

Spelare som vill tävla behöver bara ta sig till respektive arena. Koder går att använda i dessa spellägen för de som vill tävla med eller mot sina vänner – vilket också gör det möjligt för spelarledda turneringar att äga rum. Så ge dig av, och lycka till!

Som en liten bonus har spelet utökats med fem nya hårfrisyrer. Dessa kan du applicera både i karaktärsskaparen när du påbörjar ett nytt äventyr, eller med hjälp av spegeln i Roundtable Hold.

Vill du läsa den officiella notisen på uppdateringen hänvisar vi dig till Bandai Namcos hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.