Elden Ring försenat, nätverkstest i november

Elden Ring behöver lite extra polering och försenas därför en månad. Däremot har vi chansen att testa spelet i en serie nätverkstest under november!
12-15 november har du chansen att spela lite Elden Ring.

Igår utannonserade Bandai Namco att deras hett efterlängtade actionrollspel Elden Ring blir försenat med en månad till den 25 februari 2022. Anledningen är att spelet innehåller sådant djup och spelarfrihet att utvecklaren From Software behöver lite extra tid för att reda ut allt.

Detta tolkar jag som generell polering och balansering, samt utrotningen av buggar. Vi har alla insett att stora spel med mycket valfrihet och öppen mekanik medför så pass många variabler att buggar kan uppstå lite var stans. Därför är det skönt att höra att spelet får lite extra tillsyn innan release.

Vi vill ha och kan vänta på ett riktigt bra spel. Jäktade spel undanbedes!

Elden Ring Nätverkstest

Enligt tradition håller From Software nätverkstest för sina spel. I samband med förseningen meddelade Bandai Namco att även Elden Ring kommer hålla i ett test. I nätverkstestet hjälper spelare att pröva spelets nätverksfunktionalitet. Nätverkstestet är stängt och du behöver bli antagen till det. För att ingå i dragningen behöver du anmäla ditt intresse hos Bandai Namco, Sedan får du hålla ett öga på din mailbox.

Passa även på att ladda ner Elden Ring-tapeter till din dator och mobil, helt gratis.

Under det stängda nätverkstestet kommer spelare få uppleva de första timmarna av Elden Ring och få en försmak av vad det fullständiga spelet erbjuder. Det är inte explicit uttalat men du kommer med största sannolikhet inte behålla din karaktär eller progress till releasen. Testversionen är sannolikt av en begränsad datafil och inte kompatibel med den färdiga produkten.

Tiderna för testet:

  • November 12: 12:00 – 15:00 CET
  • November 13: 4:00 – 7:00 CET
  • November 13: 20:00 – 23:00  CET
  • November 14: 12:00 – 15:00 CET
  • November 15: 4:00 – 7:00 CET

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.