Elden Ring: Shadow of the Erdtree expansion bekräftad!

Vid Alexanders skärvor! Elden Ring får en expansion! Shadow of the Erdtree!

Heliga röta av Malenia! Vi har länge spekulerat och hoppats på att Elden Ring, fjolårets absolut bästa spel (i min mening) skulle få en DLC. Och idag utannonserade Bandai Namco Entertainment att Elden Ring får en expansion vid namn Shadow of the Erdtree! Att Bandai Namco väljer att använda ordet expansion istället för DLC är intressant. Den generella uppfattningen är att expansioner innefattar större, mer omfattande tillägg som utökar ett spel i alla dess aspekter. Medan en DLC är mer av samma och kanske nya miljöer att spela i. Vi får se vad Shadow of the Erdtree blir.

Än så länge har vi inga detaljer för Shadow of the Erdtree bortsett från den vackra bilden som följde med utannonseringen. Fans som analyserat lore och spelets data spekulerar att Miquella kommer vara en central karaktär för en eventuell expansion. Av bilden att döma påminner den blonda ryttaren om Miquella, men i dagsläget går det bara att spekulera.

Den här utannonseringen följer nyheter om att Elden Ring nyligen passerat 20 miljoner sålda exemplar vilket gör det till From Softwares mest framgångsrika spel hittills. I jämförelse sålde Dark Souls 2,3 miljoner på två och ett halvt år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.